Retail meets foodindustrie (5e editie )

218
dagen
:
02
uren
:
10
minuten
:
48
seconden

Retail meets foodindustrie

(5e editie )

218
dagen
:
02
uren
:
10
minuten
:
48
seconden

AI IN FOOD <NEXT LEVEL>


"De AI revolutie ontvouwt zich verder in 2024"


SAVE THE DATE

Na het succes van ons event in 2023 komt er een vervolg. Zet de datum in je agenda en als je verzekerd wilt zijn van een stoel, geef je dan op voor onze reminder.


Dan hoor je bij de eersten die hun stoel mogen reserveren.

AI IN FOOD <NEXT LEVEL>


"De AI revolutie ontvouwt zich verder in 2024"


SAVE THE DATE

Na het succes van ons event in 2023 komt er een vervolg. Zet de datum in je agenda en als je verzekerd wilt zijn van een stoel, geef je dan op voor onze reminder.

Dan hoor je bij de eersten die hun stoel mogen reserveren.

Terugblik Foodindustrie experts 9 november 2023

Artificiële Intelligentie (AI) is geen science fiction meer. Het is overal om ons heen: in je smartwatch, je telefoon, je auto, noem maar op. Als je het slim aanpakt kan AI jouw kompas zijn naar een efficiëntere productie, duurzamer beleid en hogere winstmarges. Hoe?


Dat ontdekten de ruim 100 foodprofessionals die op 9 november 2023 in ‘de wereld van morgen’ stapten bij restaurant de Markies in Woerden. Zij durfden de toekomst recht in de ogen te kijken en hadden zich ingeschreven voor het jaarlijkse congres van de Foodindustrie experts. De inspirerende sprekers van de vierde editie: Bas Haring, John Wallbrink en Robert Doornbos.

3 game-changing inzichten

Verrijk je visie op voedselproductie

290 jaar gebundelde expertise

Jouw versnelling naar innovatie

687 visionairs aan boord

Jij bent de eerstvolgende, toch?

Minimaal 3 game-changing inzichten

Verrijk je visie op voedselproductie

290 jaar gebundelde expertise

Jouw versnelling naar innovatie

687 visionairs aan boord

Jij bent de eerstvolgende, toch?

AI is niet eng

Bas Haring, ‘professor in de snapkunde’, opende de middag door in heldere taal en rap als data over de digitale snelweg uit te leggen waarom AI écht niet mysterieus en complex is.

Met aansprekende voorbeelden van praktische toepassingen in de voedingsindustrie was zijn belangrijkste punt van de middag: “Begin klein. Maak het (jezelf) niet te moeilijk. Transformeer stap voor stap.”.

Strategisch succes met ChatGPT

De foodprofessionals konden hierna op adem komen met een fruitig hapje, een drankje en goed (netwerk)gesprek, om vervolgens fris de digitale snelweg op te gaan met John Wallbrink. Hij liet zien hoe een goed gestelde vraag (ofwel een ‘prompt’) in ChatGPT tot goede, direct bruikbare antwoorden kan leiden. “Flauwe vragen geven flauwe antwoorden”, aldus John. “Goede vragen daarentegen werken als een geheime cheatcode voor zakelijk succes.”


Hij nam de zaal mee in het stellen van goede vragen met 6 essentiële bouwstenen. Daarmee werd razendsnel helder werd hoe de juiste vraagstelling tot strategische inzichten leidt. En vooral: hoe praktisch en direct toepasbaar die inzichten zijn (mits je de betaalde turbo-versie 4.0 gebruikt!).

Pitstop

Tijdens de pitstop die volgde, gonsde het onder de deelnemers van verwondering en verbazing: over de vele mogelijkheden van ChatGPT en de vrij eenvoudige haalbaarheid daarvan. Bij de sta-tafels werd druk gediscussieerd en gespeculeerd over de rol die ChatGPT in hún bedrijf en werk kan gaan spelen. Natuurlijk werd er ‘bijgetankt’, nu met hapjes uit de oven, om de deelnemers op te warmen voor de spectaculaire eindsprint van de middag.

En dan: acceleren met ...

Robert Doornbos, topsporter, ondernemer, meester van snelheid en strategie.

Met internationale titels in de Formule 1 en IndyCar kent hij de kunst van winnen en weet hij wat de rol van techniek en digitalisering is in, letterlijk en figuurlijk, de vooruitgang. Wervelend en met een flinke dosis humor deelde hij zijn visie op branding, social media en sponsoren.


Aan alles komt een eind

Vanuit drie perspectieven ontdekten de foodprofessionals deze middag dat AI níet eng is. Dat het niet zinvol is om het de rug toe te keren. Sterker: dat en hoe je er effectief gebruik van kunt maken door vragen te stellen die er toe doen, en hoe je strategie en snelheid in je voordeel kunt gebruiken.

Geef je netwerk een boost: sluit je aan bij topmerken en producenten die onze evenementen al jaren bezoeken

Programma-overzicht 2023:

van start tot finish

De inhoud van deze middag is zorgvuldig samengesteld om directe relevantie voor de voedingsindustrie te garanderen. Mis de kans niet om bedrijfsspecifieke inzichten en tools te verwerven die je nergens anders zult vinden.

Locatie: Restaurant de Markies in Woerden


14:30 uur Ontvangst
Geniet van een warm welkom en maak je klaar voor een middag vol inzichten.


15:00 uur Welkom door dagvoorzitter Saskia Stender (vakblad Voedingsindustrie en OSVnetwerk)
Een korte introductie en het vaststellen van de agenda voor de dag.


15:05 uur Bas Haring: Schrijver van "Kunstmatige Intelligentie is niet eng"
Bas demystificeert AI en maakt het toegankelijk. Verwacht een inspirerende reis van theorie naar praktijk.


15:50 uur Pauze
Even de benen strekken en gelegenheid voor netwerken.


16:10 uur John Wallbrink: Strategisch succes met AI
Ontdek hoe strategische vragen de deur kunnen openen naar ongeziene mogelijkheden in de wereld van AI.


16:55 uur Pauze
Tijd voor een snelle koffie en een reflectiemoment voordat de laatste spreker aan bod komt.


17:15 uur Robert Doornbos
Formule 1 topsporter & motivational speaker
Van het circuit naar de bestuurskamer: Robert leert je hoe de tactieken uit de Formule 1 kunnen leiden tot zakelijk succes.


18:00 uur Netwerkdiner
Een informele setting om te netwerken met sprekers en deelnemers, onder het genot van een heerlijk diner.


20:30 uur Einde
Afsluitende woorden en een hartelijk tot ziens.

Vragen en antwoorden:

Een middag gericht op het ontrafelen van de geheimen van AI en persoonlijk succes

1. Waarom is deze middag een must-attend voor elke DGA/beslisser in de voedingsmiddelenindustrie?
  • We geven je inzicht in de laatste trends in AI en voedseltechnologie, een must voor elke strategisch manager.
  • Je hebt altijd gezegd innovatie te willen stimuleren. Maak die belofte waar door deze waardevolle middag bij te wonen.
  • Sluit je aan bij een groeiend netwerk van beslissers.
  • Ontmoet gelijkgestemden en leg connecties die niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk verrijkend kunnen zijn.
  • Wij zorgen voor een informele, aangename sfeer.
  • Reserveer nu om zeker te zijn van je plek.
2. Denk je dat je alles al weet over AI en dat dit event je niets nieuws te bieden heeft?
  • Als drijvende kracht binnen je bedrijf weet je dat stilstaan achteruitgaan betekent. Je hebt je altijd ingezet voor voortdurende verbetering; nu is het moment om die commitment aan jezelf en je bedrijf waar te maken.
  • Doe zoals andere vooruitstrevende collega's en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ontdek waarom zovelen dit evenement als een niet te missen kans beschouwen om hun kennis te verdiepen.
  • Dit is je kans om je inzichten te verbreden door te leren van erkende sprekers in het veld, zoals Bas Haring, John Wallbrink en Robert Doornbos. Vertrouw op hun ervaring om je de meest recente en relevante informatie te geven.
  • Je bent niet de enige die denkt alles al te weten. Maar degenen die het meest succesvol zijn, staan altijd open voor nieuwe kennis en connecties. We bieden een omgeving waar gelijkgestemde, ambitieuze leiders zoals jij kunnen leren en netwerken.
  • De inzichten die je tijdens dit evenement opdoet zijn van toegevoegde waarde en uniek voor deze bijeenkomst.
  • Mis niet de kans om je concurrenten een stap voor te blijven.
3. Vraag je je af of dit event wel echt relevante inzichten biedt specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie?
  • Als dank voor je aanwezigheid ontvang je een uitgebreide persona van een category manager binnen de supermarkt retail. Dit is de exacte persoon die beslist of jouw product op de plank komt. Voor elke voedingsmiddelenproducent een must-have!
  • Je streeft ernaar om je producten niet alleen te creëren maar ook succesvol te verkopen. Zet die intentie om in actie en kom naar deze middag die speciaal gericht is op jouw branche.
  • Twijfel je aan de relevantie? Bekijk de getuigenissen van collega's en experts in de voedingsindustrie die eerdere events als onmisbaar hebben bestempeld.
  • Onze sprekers zijn niet zomaar sprekers in AI; ze hebben specifieke ervaring en inzichten in hoe AI kan worden toegepast in de voedingsindustrie. Van hen kun je praktische, toepasbare kennis verwachten.
  • Net als jij worstelen veel DGA's/beslissers met de vraag hoe technologieën zoals AI nuttig kunnen zijn in hun specifieke veld. Kom en ontmoet mensen die jouw vragen en uitdagingen begrijpen in een informele en collegiale sfeer.
4. Twijfel je of de andere deelnemers aan het evenement wel van het gewenste niveau zijn voor waardevolle netwerkmogelijkheden?
  • Dit evenement is zorgvuldig samengesteld om een waardevolle kruisbestuiving van ideeën en contacten mogelijk te maken. Als dank voor je deelname ontvang je voorafgaand aan het evenement een exclusieve lijst van de deelnemers, zodat je jouw netwerkstrategie kunt plannen.
  • Als beleidsbepaler streef je naar kwaliteit in je zakelijke relaties. Bevestig deze commitment door deel te nemen aan een evenement dat gelijkgestemden uit jouw industrie samenbrengt.
  • Ons evenement wordt ondersteund door toonaangevende organisaties en experts in de voedingsindustrie, een duidelijke indicator van de kwaliteit van de deelnemers.
  • Deze unieke bijeenkomst is ontworpen om niet alleen jouw bedrijf maar ook je persoonlijk netwerk te verrijken in een gezellige, informele sfeer.
  • De beschikbare plaatsen zijn beperkt om de kwaliteit van het netwerken te garanderen. Reserveer nu om zeker te zijn van je plek.
5. Vraag je je af wat de directe return on investment (ROI) is van deelname aan dit event?
  • Je ontvangt een uitgebreide persona van een category manager binnen de supermarkt retail, een instrument dat je direct kunt inzetten om je productstrategie aan te scherpen.
  • Je hebt de ambitie om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De kennis en contacten die je tijdens dit evenement opdoet, kunnen helpen met het realiseren van die groei.
  • Vertrouw op de expertise van toonaangevende sprekers in de AI en voedingsindustrie om je een inzichten en voordelen te bieden die je nergens anders kunt krijgen.
  • In een aangename en informele sfeer kun je netwerken met vakgenoten die dezelfde uitdagingen en kansen ervaren. Dit zijn connecties die je anders mogelijk zou missen.
  • Deze unieke kans biedt je onmisbare inzichten en contacten die je direct kunt omzetten naar acties met meetbare ROI. Plaatsen zijn beperkt, dus reserveer nu om deze waarde niet mis te lopen.


Kortom, de ROI van deze middag schuilt niet alleen in directe tijdswinst, maar ook in de waardevolle inzichten, gereedschappen en connecties die je opdoet en middelen die je kunt inzetten voor langetermijngroei en succes. Reserveer nu je plek!

Vragen en antwoorden:

Een middag gericht op het ontrafelen van de geheimen van AI en persoonlijk succes

1. Waarom is deze middag een must-attend voor elke DGA/beslisser in de voedingsmiddelenindustrie?
  • We geven je inzicht in de laatste trends in AI en voedseltechnologie, een must voor elke strategisch manager.
  • Je hebt altijd gezegd innovatie te willen stimuleren. Maak die belofte waar door deze waardevolle middag bij te wonen.
  • Sluit je aan bij een groeiend netwerk van beslissers.
  • Ontmoet gelijkgestemden en leg connecties die niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk verrijkend kunnen zijn.
  • Wij zorgen voor een informele, aangename sfeer.
  • Reserveer nu om zeker te zijn van je plek.
2. Denk je dat je alles al weet over AI en dat dit event je niets nieuws te bieden heeft?
  • Als drijvende kracht binnen je bedrijf weet je dat stilstaan achteruitgaan betekent. Je hebt je altijd ingezet voor voortdurende verbetering; nu is het moment om die commitment aan jezelf en je bedrijf waar te maken.
  • Doe zoals andere vooruitstrevende collega's en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ontdek waarom zovelen dit evenement als een niet te missen kans beschouwen om hun kennis te verdiepen.
  • Dit is je kans om je inzichten te verbreden door te leren van erkende sprekers in het veld, zoals Bas Haring, John Wallbrink en Robert Doornbos. Vertrouw op hun ervaring om je de meest recente en relevante informatie te geven.
  • Je bent niet de enige die denkt alles al te weten. Maar degenen die het meest succesvol zijn, staan altijd open voor nieuwe kennis en connecties. We bieden een omgeving waar gelijkgestemde, ambitieuze leiders zoals jij kunnen leren en netwerken.
  • De inzichten die je tijdens dit evenement opdoet zijn van toegevoegde waarde en uniek voor deze bijeenkomst.
  • Mis niet de kans om je concurrenten een stap voor te blijven.
3. Vraag je je af of dit event wel echt relevante inzichten biedt specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie?
  • Als dank voor je aanwezigheid ontvang je een uitgebreide persona van een category manager binnen de supermarkt retail. Dit is de exacte persoon die beslist of jouw product op de plank komt. Voor elke voedingsmiddelenproducent een must-have!
  • Je streeft ernaar om je producten niet alleen te creëren maar ook succesvol te verkopen. Zet die intentie om in actie en kom naar deze middag die speciaal gericht is op jouw branche.
  • Twijfel je aan de relevantie? Bekijk de getuigenissen van collega's en experts in de voedingsindustrie die eerdere events als onmisbaar hebben bestempeld.
  • Onze sprekers zijn niet zomaar sprekers in AI; ze hebben specifieke ervaring en inzichten in hoe AI kan worden toegepast in de voedingsindustrie. Van hen kun je praktische, toepasbare kennis verwachten.
  • Net als jij worstelen veel DGA's/beslissers met de vraag hoe technologieën zoals AI nuttig kunnen zijn in hun specifieke veld. Kom en ontmoet mensen die jouw vragen en uitdagingen begrijpen in een informele en collegiale sfeer.
4. Twijfel je of de andere deelnemers aan het evenement wel van het gewenste niveau zijn voor waardevolle netwerkmogelijkheden?
  • Dit evenement is zorgvuldig samengesteld om een waardevolle kruisbestuiving van ideeën en contacten mogelijk te maken. Als dank voor je deelname ontvang je voorafgaand aan het evenement een exclusieve lijst van de deelnemers, zodat je jouw netwerkstrategie kunt plannen.
  • Als beleidsbepaler streef je naar kwaliteit in je zakelijke relaties. Bevestig deze commitment door deel te nemen aan een evenement dat gelijkgestemden uit jouw industrie samenbrengt.
  • Ons evenement wordt ondersteund door toonaangevende organisaties en experts in de voedingsindustrie, een duidelijke indicator van de kwaliteit van de deelnemers.
  • Deze unieke bijeenkomst is ontworpen om niet alleen jouw bedrijf maar ook je persoonlijk netwerk te verrijken in een gezellige, informele sfeer.
  • De beschikbare plaatsen zijn beperkt om de kwaliteit van het netwerken te garanderen. Reserveer nu om zeker te zijn van je plek.
5. Vraag je je af wat de directe return on investment (ROI) is van deelname aan dit event?
  • Je ontvangt een uitgebreide persona van een category manager binnen de supermarkt retail, een instrument dat je direct kunt inzetten om je productstrategie aan te scherpen.
  • Je hebt de ambitie om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De kennis en contacten die je tijdens dit evenement opdoet, kunnen helpen met het realiseren van die groei.
  • Vertrouw op de expertise van toonaangevende sprekers in de AI en voedingsindustrie om je een inzichten en voordelen te bieden die je nergens anders kunt krijgen.
  • In een aangename en informele sfeer kun je netwerken met vakgenoten die dezelfde uitdagingen en kansen ervaren. Dit zijn connecties die je anders mogelijk zou missen.
  • Deze unieke kans biedt je onmisbare inzichten en contacten die je direct kunt omzetten naar acties met meetbare ROI. Plaatsen zijn beperkt, dus reserveer nu om deze waarde niet mis te lopen.


Kortom, de ROI van deze middag schuilt niet alleen in directe tijdswinst, maar ook in de waardevolle inzichten, gereedschappen en connecties die je opdoet en middelen die je kunt inzetten voor langetermijngroei en succes. Reserveer nu je plek!

Wil je op de hoogte worden gehouden van ons GRATIS event 2024?

Laat je gegevens hier achter

Locatie: Restaurant de Markies in Woerden

Exclusief voor beslissers van foodproducerende bedrijven en retailorganisaties

Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen wij op je komst.

Wat gebeurt er verder?

  • Zodra het programma bekend is krijg je in je mailbox de mogelijkheid om je direct in te schrijven, zodat je verzekerd bent van een stoel.
  • In de aanloop naar het event geven we je regelmatig een overzicht van de deelnemers, zodat je ook weet wie je gaat ontmoeten.
  • Neem de informatie mee naar huis en breng de opgedane kennis meteen in de praktijk.

De zes maestros achter Foodindustrie Experts

Jouw symphonie van voedingsinnovatie

Beeld je in: een ensemble van zes maestros, elk een pionier in een essentieel segment van de voedingsindustrie, die in perfecte harmonie optreden om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Dat is de magie die wij, de Foodindustrie Experts, toevoegen aan jouw bedrijf.


Begin jouw reis met delaware, jouw betrouwbare gids op het pad van digitale transformatie. Voeg daar de eeuw aan expertise van Espera aan toe, jouw specialist in wegen en etiketteren, en je legt een stevige basis. Evo-IT, met vier decennia ervaring, perfectioneert jouw distributielogistiek tot een kunstvorm.


MULTIVAC, je bondgenoot in verpakken met meer dan 55 jaar ervaring, brengt innovatie en efficiëntie samen in één pakket. Vakblad Voedingsindustrie houdt je constant op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.


Als finale toevoeging hebben we Wallbrink Crossmedia, jouw expert in het optimaliseren van conversaties via ChatGPT. Ze specialiseren zich in het formuleren van effectieve prompts, zodat je het meeste uit deze geavanceerde chatbottechnologie kunt halen.


Dit is niet zomaar een samenwerking; dit is jouw symfonie van experts, elk met een solo-optreden maar onvergetelijk als ensemble. Samen zijn we meer dan de som der delen; we zijn jouw strategische partners in een harmonie van voedingsinnovatie.


Tijd om jouw meesterwerk te componeren.

De zes maestros achter Foodindustrie Experts

delaware Nederland
Espera Nederland
Evo-it
Multivac Nederland
vakblad Voedingsindustrie
Wallbrink Crossmedia

delaware: Gids voor digitale transformatie in de voedingsindustrie

In een wereld die steeds meer digitaal wordt, kan het moeilijk zijn om bij te blijven, vooral in een industrie zo complex en gereguleerd als de voedingsmiddelensector. Daar komt delaware Nederland in beeld. We zijn niet zomaar een technologiebedrijf; we zijn partner in de digitale transformatie, van ingrediëntproducenten tot handelspartners.


Met onze op maat gemaakte oplossingen en diepgaande expertise, maken we de overgang naar een digitale bedrijfsvoering zo naadloos mogelijk. Of je nu op zoek bent naar efficiëntie in de supply chain, een betere klantinteractie of het voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen, wij hebben de tools en het inzicht om je daar te krijgen.


We begrijpen dat elke organisatie uniek is, met zijn eigen uitdagingen en behoeften. Daarom zijn onze diensten flexibel en schaalbaar, ontworpen om mee te groeien met onze relaties. We bieden niet alleen oplossingen; we bouwen relaties op die de test van tijd kunnen doorstaan.

Espera: Een eeuw aan expertise in wegen en etiketteren voor verse voeding

Bijna 100 jaar aan ervaring in een industrie die zich voortdurend ontwikkelt—dat is Espera. Als marktleider in het wegen, etiketteren en controleren van voorverpakte verse levensmiddelen, zijn we niet zomaar een leverancier; we zijn een partner die begrijpt wat belangrijk is in jouw dagelijkse bedrijfsvoering.


Waarom kiezen onze klanten voor Espera? Simpelweg omdat onze systemen nooit stilstaan. Ze zijn in constante ontwikkeling om te voldoen aan elke eis die de voedingsindustrie stelt. Of het nu gaat om snelheid, nauwkeurigheid, of compliance met de nieuwste voedselveiligheidsnormen, we hebben het allemaal onder controle.


We gaan niet alleen mee met de tijd, maar we lopen er vaak op vooruit. We zijn er om te zorgen dat elk bedrijf soepel loopt, vandaag en in de toekomst. Of je nu behoefte hebt aan een eenvoudig weegsysteem of een complex etiketteringsproces, we bieden oplossingen die zijn ontworpen met unieke uitdagingen in gedachten.

Evo-IT: Vier decennia aan expertise voor jouw distributielogistiek

Je weet dat logistiek het kloppend hart van elke onderneming is, maar loopt je organisatie wel op volle kracht? Bij Evo-IT combineren we meer dan 40 jaar ervaring met geavanceerde technologieën om de distributielogistiek naar een hoger niveau te tillen.


We denken niet alleen mee, we betrekken de praktijk er volledig bij. Waarom? Omdat een softwareoplossing alleen succesvol is als deze naadloos aansluit op de bedrijfscultuur, werkwijzen, en uitdagingen. Niet andersom.


We zijn niet alleen een team van specialisten; we zijn partners in logistieke innovatie. We begrijpen dat het verbeteren van een distributieketen meer is dan het implementeren van een nieuw programma. Het gaat om het begrijpen van specifieke behoeften en het bieden van op maat gemaakte oplossingen die resulteren in meetbare resultaten.

MULTIVAC: Waar verpakkingstechnologie en efficiëntie samenkomen

Wij zijn veel meer dan een leverancier van verpakkingsoplossingen; MULTIVAC is strategische partner in succes. Met meer dan 55 jaar ervaring in de branche, hebben we alles in huis om een bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Of je nu gefocust bent op verpakkingstechnologie, automatisering, kwaliteitscontrole, etikettering, of zelfs op specifieke gebieden als slicing, portioneren en deegverwerkingstechnologie. Wij ontwikkelen complete tailormade verwerkings- en verpakkingslijnen voor verse levensmiddelen.


In een landschap waar efficiëntie en kwaliteit essentieel zijn, ontwerpen we oplossingen die niet alleen aan de huidige eisen voldoen, maar ook vooruitlopen op toekomstige uitdagingen. Met een rijke geschiedenis en een oog voor innovatie, zijn we er om onze relaties 24/7 te ondersteunen en te ontzorgen op elk gewenst niveau.


We bieden een naadloze ervaring, van deskundig advies tot implementatie en onderhoud, zodat we altijd het maximale rendement uit de investeringen halen.

Dé toegangspoort tot voedingsinnovatie: Vakblad Voedingsindustrie en netwerkorganisatie OSV

Al 30 jaar jouw betrouwbare bron, Vakblad Voedingsindustrie is méér dan een vakblad. Het is een levendige community waar je als ondernemer of manager in de voedingsindustrie bij moet zijn. Of je nu actief bent in de vlees-, vis-, zuivel-, nieuwe eiwitten, of andere sectoren, wij bieden je de cruciale vakinformatie. Met diepgaande artikelen, case studies en gesprekken met experts, zorgen we dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen.


Maar het houdt niet op bij het papier. Als enige uitgever in de voedingsindustrie koppelen we je aan het exclusieve netwerk van de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV). Hier scherpen ongeveer 300 invloedrijke spelers uit de sector hun kennis en netwerk aan. Door jaarlijks tien unieke evenementen te organiseren, zoals workshops en bedrijfsbezoeken, garanderen we een interactie die zowel informatief als persoonlijk is.


In dit digitale tijdperk is die persoonlijke touch onvervangbaar; het bouwt vertrouwen en versterkt zakelijke relaties. Daarom vormt de OSV een integraal onderdeel van wat Vakblad Voedingsindustrie zo uniek maakt.


Met Vakblad Voedingsindustrie en OSV ben je altijd klaar voor de uitdagingen die de toekomst in petto heeft.

Wallbrink Crossmedia: Gids in de wereld van ChatGPT

Wil je effectief gebruikmaken van ChatGPT voor jouw bedrijfsdoelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leren jou en jouw team de kunst van het formuleren van de juiste vragen en prompts om alles uit deze geavanceerde chatbottechnologie te halen.


In onze op maat gemaakte trainingen gaan we diep in op de specifieke toepassingen van ChatGPT in jouw bedrijfscontext. Zo weet je niet alleen hoe je de technologie moet gebruiken, maar ook hoe je deze optimaal kunt inzetten om echt resultaat te zien.


In de snel veranderende wereld van technologie is kennis van ChatGPT geen luxe meer, maar een noodzaak. Zorg dat jij en je team voorbereid zijn op de toekomst.

De drijvende krachten achter Foodindustrie Experts

De drijvende krachten achter Foodindustrie Experts

delaware Nederland
Espera Nederland
Evo-it
Multivac Nederland
vakblad Voedingsindustrie
Wallbrink Crossmedia

Retail meets food industrie 2022: Duurzaam verpakken en het veranderende retaillandschap

FoodIndustrie Experts brengt experts uit de retailwereld en de voedingsindustrie jaarlijks samen om te leren van elkaar en de ontwikkelingen voor te blijven.

De topics van 16 juni 2022

Als het gaat om voedselverpakkingen staat bovenaan de prioriteitenlijst: duurzaam materiaalgebruik.

Maar wat is de meest duurzame keuze? Héb je als foodproducent wel een keuze? Zijn de oplossingen haalbaar? Hoe gaan we optimaal recyclen? En wie gaat het eigenlijk betalen?


En waar moeten we aan denken als het gaat om het veranderende retaillandschap?

Wat verandert er in de samenleving? Wat verandert er in het consumentengedrag? Wat verandert er in de markt? En wat betekent dat aan nieuwe mogelijkheden en kansen voor de spelers in de voedselketen.


Duurzaam verpakken vs verspilling

Ulphard Thoden van Velzen is gespecialiseerd in recycling en brengt wetenschap en praktijk samen. "Recyclingsystemen zijn verre van eenvoudig en het is een grote uitdaging om de recycling van plastic foodverpakkingen zo optimaal mogelijk te maken. Ons onderzoek is er op gericht inzicht te krijgen in de samenstelling van de gerecycleerde materialen in relatie tot het ontwerp van de artikelen, de inzamelingsmethoden, de sorteermethoden en de recyclingmethoden. Dan kunnen we de bedrijven effectief helpen in hun transitie naar het duurzaam verpakken van verse levensmiddelen."


De ontwikkeling van CurvCode (digitale watermerktechnologie) als prijswinnende oplossing voor het huidige sorteerprobleem bij recycling van voedselverpakkingen, sloot hier naadloos op aan. Ton van Rooij gaf inzicht in de toegevoegde waarde van "the missing link in recycling".

Het veranderende retaillandschap

De foodsector heeft altijd te maken met een krachtenspel. In de eerste plaats tussen een sterk veranderend consumentengedrag en het al evenzeer veranderende retaillandschap. Maar evenzo het krachtenspel tussen retailers en de voedselketen. En niet in de laatste plaats de invloed van technologie en nieuwe initiatieven zoals de flitsbezorgers, maar ook de platforms die horeca dichter bij de consument brengt.

Tijdens ons Event ging Jan-Willem Grievink in op alle veranderingen en de kansen die dat met zich meebrengt voor alle spelers in de Nederlandse voedselketen. De stelligheid waarmee hij presenteerde zorgde voor een flinke discussie. Lees ook het interview in vakblad Voedingsindustrie: "In de supermarkt krijg je een revolutie van jewelste!"

Mindf*ck

De dag sloten we af met een spetterende performance van Victor Mids.

Victor Mids is illusionist en arts (niet praktiserend). Met deze innovatieve combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen. Hij behandelt thema’s zoals beïnvloeding, perceptie, mindset, neuromarketing en communicatie. Wij gingen mee in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt…

Foto-impressie 2022

Kom ook naar ons event!

  • In de aanloop naar het event geven we je regelmatig een overzicht van de deelnemers, zodat je ook weet wie je gaat ontmoeten.
  • Maak contact met mede-beslissers van foodproducerende bedrijven en laat je door de sprekers inspireren.
  • Neem de informatie mee naar huis en breng de opgedane kennis meteen in de praktijk.
  • Dit event is exclusief voor beslissers van foodproducerende bedrijven.

Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend.

Bij inschrijving rekenen wij op je komst.

Dus kom ook naar ons event!

  • In de aanloop naar het event geven we je regelmatig een overzicht van de deelnemers, zodat je ook weet wie je gaat ontmoeten.
  • Maak contact met mede-beslissers van foodproducerende bedrijven en laat je door de sprekers inspireren.
  • Neem de informatie mee naar huis en breng de opgedane kennis meteen in de praktijk.
  • Dit event is exclusief voor beslissers van foodproducerende bedrijven.

Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend.

Bij inschrijving rekenen wij op je komst.

© 2023 Foodindustrie Experts | Aangemaakt door b2b Communications BV | Privacybeleid | Algemene voorwaarden